Haakcadeau’s voor elke gelegenheid

haak een uniek cadeau

0
4522
Hip Met Draad

Lieve volgers,

Met een hobby waarmee je altijd de meest prachtige creaties maakt stapelen alle sjaals, knuffels, omslagdoeken, dekens, etc zich op! In het begin zal je nog veel voor jezelf maken en oefenen, maar hoe langer je aan het haken bent hoe meer de spullen zich opstapelen. Hoe leuk is het om een eigen creatie cadeau te geven aan iemand anders, een unieker cadeau bestaat niet! Uiteraard heb je natuurlijk geen speciale reden nodig om iemand iets cadeau te doen, want de dankbaarheid van de ontvanger is al de moeite waard. Toch heb ik voor jullie wat cadeau ideëen voor verschillende gelegenheden op een rijtje gezet. Klik op het plaatje om naar het bijbehorende gratis patroon te gaan.

 dividermint

1. Afscheid school/opvang/bedankje juffen en meesters.
Het moment dat je kindje doorgaat naar een nieuwe periode in zijn of haar leven wil je misschien niet zonder trakteren voorbij laten gaan. Met een leuk klein project kan je een tastbare herrinnering maken.

Breiclub
Haakfeest
Mamamaai
Mamamaai

dividermint

2. Kraam- of babycadeau
De geboorte van een babytje is een mooie gelegenheid om een uniek cadeau te kunnen maken. Niet alleen omdat het leuk geven is, maar er zijn ontzettend veel leuke patronen voor o.a. dekentjes, knuffeltjes, spuugdoekjes, rammelaars, etc.

Stip en Haak
Hip Met Draad

 

 

Angels Handmade With Love
Hip Met Draad

dividermint

3. Verjaardagscadeau
Het geven van een handgemaakt verjaardagscadeau is misschien wel een van de lastigere gelegenheden om een mooi project voor uit te kiezen. Ken je de ontvanger goed zal het geen probleem zijn, maar anders zijn hier een aantal ideeën die redelijk algemeen zijn.

Breien en Beppen
Haak en Maak
Zoe Creates (Engels patroon)

dividermint

4. Traktatie
Niet alleen voor het cadeau geven aan een jarige, maar ook bij het trakteren (kinderverjaardag) kan je je creativiteit kwijt. Tip: kijk goed naar hoeveel werk er in een project zit en voor hoeveel kindjes het gemaakt moet worden voordat je jezelf veel te veel werk op de hals haalt ;-).

Hilde Haakt
Troetels enzo
Caro’s Atelier

Heel veel haakplezier!

Liefs,
Laura – Hip Met Draad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in