Haakspiratie

Onze boekentip van dit moment

0
10796

Boekentip: Haakspiratie
Auteur Janneke Assink

Alleen de voorkant ziet er al fantastisch en uitnodigend uit!

Voorwoord en hoofdstuk basissteken:
Voorin dit mooie boek vind je het voorwoord. Janneke verteld hier in het kort wat haar er toe bewoog om een boek te gaan schrijven, en hoe ze het ervaren heeft.
Ook vind je in het begin van dit boek een heel handig hoofdstuk over de basissteken van het haken. De basissteken worden uitgelegd aan de hand van duidelijke tekeningen. Erg handig voor beginnende hakers, maar ook voor de gevorderde hakers om bijvoorbeeld even terug te kijken waar de afkortingen ook alweer voor staan.

 

Projecten:
Dit boek staat boordevol met prachtige haakprojecten! Daar blijft het alleen niet bij. Janneke heeft een aantal van haar haakprojecten in dit boek gecombineerd met naaiwerk. Alles ziet er even kunstig uit. En zo ontzettend netjes gehaakt.De foto´s zijn prachtig en helemaal in Janneke stijl. Pastel tinten, een tikkeltje stoer maar ontzettend vrouwelijk en absoluut stylish. De foto´s zullen je inspireren!

boekentipcrochetaddictnl.haakspiratie

Werkbeschrijving:
Elke werkbeschrijving is nauwkeurig uitgedacht en zeer begrijpelijk omschreven. Lees je liever diagrammen, dan is dit boek ook zeker wat voor jou. Bij elk patroon vind je een duidelijke diagram.

Speldenkussen:
Wij maakten beiden een super schattig speldenkussentje, wat ook te vinden is in dit boek.

Speldenkussenkopje.Mabel

Speldenkussenkopje.Frederika

Conclusie:
Een fantastisch en duidelijk boek, gevuld met prachtige projecten en foto´s die zullen zorgen voor tonnen inspiratie. Een boek die absoluut tussen je haakboekenverzameling hoort te staan!

Lieve groetjes,
Mabel en Frederika

crochetaddict.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in