Mijn Haakverhaal: Georgina van Mooi by Georgina

0
909

Met een passie voor haken en breien begon Georgina Hoogerbrug-de Weerd haar eigen webshop ‘Mooi by Georgina’. Met deze webshop neemt Georgina je mee in een wereld van mooie, warme kleuren waar prachtige creaties mee te maken zijn. Klanten blij maken en ze zo goed mogelijk advies geven: daar wordt Georgina gelukkig van!

Creatief bezig zijn
“Een tijdje geleden stapte ik binnen in een wereld van vrolijke, mooie en warme kleuren. Een wereld van mooie creaties waar ik, zoals vele anderen met mij, heel blij van werd. Vanaf mijn achttiende heb ik met veel plezier gewerkt als kapster. In 2014 opende ik met trots mijn eigen kinderkapsalon, waar ik met ontzettend veel creativiteit en passie heb gewerkt. Helaas moest ik begin 2017 door mijn spierklachten de salon sluiten. Omdat creatief bezig zijn echt mijn ding is en ik helemaal blij en enthousiast werd van de haak- en brei wereld, wilde ik graag een eigen webshop beginnen. Klanten blij maken en ze zo goed mogelijk advies geven: daar word ik gelukkig van!”

Liefde voor kleur
“Mijn passie voor haken en breien is eigenlijk begonnen toen ik mijn kinderhaaraccessoires, die ik zelf maakte, uit ging breiden met gehaakte bandjes en bloemetjes. Daar is mijn liefde voor de kleurrijke bolletjes ontstaan. Er ging een nieuwe wereld voor me open en ik keek mijn ogen uit. Wat vind ik het knap dat er zoveel mensen zulke mooie dingen kunnen maken! Van knuffels tot de meest waanzinnige woonaccessoires. Ik ging zelf aan de slag en kreeg de smaak goed te pakken. Ik ben vooral fan van amigurumi haken en heb al hier al een aantal leuke kraamcadeautjes mee cadeau gedaan. Ook hondenspeeltjes, omslagdoeken, sjaals en woonaccessoires vind ik ontzettend leuk om te maken.”

Mooi by Georgina
“Ik ben ontzettend dankbaar dat ik mijn eigen webshop ‘Mooi by Georgina’ heb kunnen opzetten. Via mijn webshop kunnen klanten allerlei haak- en brei benodigdheden bestellen. De webshop wordt steeds weer vernieuwd met de nieuwste producten, weetjes en leuke patronen. Ook sta ik veel op braderieën omdat ik het contact met mensen ontzettend leuk vind en samen met anderen graag over deze hobby praat. Met mijn webshop wil ik mensen graag inspireren en op ideeën brengen. Ik vind het belangrijk dat mensen advies kunnen vragen en dat de pakketjes die via mijn webshop besteld worden netjes verpakt worden en snel bij de klant zijn. Ik zet de klant graag in het zonnetje en daarom verras ik hen met een leuk cadeautje in hun pakket bij een minimale bestelwaarde van € 20,00. Op dit moment ben ik druk bezig om de webshop uit te breiden met meer producten en om mijn eigen haakpakketten en patronen te ontwerpen. Wat dat gaat worden blijft nog even een verrassing. Hou mijn webshop en Facebookpagina in de gaten!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in