Haken met jute: een stoer en hip resultaat!

0
3950

Haken met jute is helemaal hip. Het geeft een stoer en beetje beachy effect. Het merk Hoooked heeft een speciaal jute garen, wat lekker stevig en dik is. Je kunt dat hier vinden. Het is verkrijgbaar in verschillende, natuurlijke tinten en het is ook erg geschikt om mee te macrameeën. Je kunt ook voor een low budget optie gaan en gewoon haken met een klos touw. Dit geeft hetzelfde stoere effect, maar doordat het zo ruw is, is het wel iets pijnlijker voor je handen.

Bloemenhanger

In het nieuwe boek van de dames van Craft Dates staat een leuk patroon voor een wandhanger met drie bloemenvaasjes erin verwerkt. Ik had nog een halve bol jute garen liggen, dus besloot het patroon iets aan te passen en een kleine versie van deze hanger te maken met één vaasje erin.

Het patroon bestaat maar uit een paar toeren en je haakt het met haaknaald 10, dus wanneer je nog snel je tuin wilt opfleuren: je bent echt zo klaar!

Ik heb het hangertje met het vaasje aan de schutting geknoopt, omdat het nu zo mooi weer is buiten, maar je kunt hem bijvoorbeeld ook leuk aan een rekje in de keuken of woonkamer hangen. Je favoriete bloem(en) erin en… klaar!

Ik wens jullie fijne, zonnige dagen!

Liefs,

Petra

www.loveliness.nl

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in