Haken met muziek

Ontwerper Lalylala

0
554

Op sociale media zie ik dat er trends ontstaan van projecten die iedereen wil volgen, maken en zelf ontwerpen. Maar hoe leuk die projecten ook zijn, volgens mij is het nog veel leuker om ontwerpers te ontdekken die je verrassen met hun ideeën. Daarom in deze blog een ontwerper die mij enorm verrast heeft met haar creatieve ideeën voor haken met muziek en fantastische patronen: ontwerper Lalylala.

Boek

Lydia van Lalylala is misschien niet eens zo onbekend. Er bestaat namelijk een fantastisch boek van haar, getiteld Kevers, insecten en vlinders. Zelf kende ik dit boek nog niet, maar toen ik een van haar pakketten bestelde, was ik direct ondersteboven van haar beestjes.

Online shop

Naast haar kevers, insecten en vlinder heeft ze ook veel andere dieren ontworpen – allemaal even schattig en in een schattige eigen stijl. Via Etsy kun je voor leuke bedragen haar patronen en haakpakketten bestellen, ook in het Nederlands, en op haar website biedt ze enkele gratis patronen en hulpmiddelen aan.

Haken met muziek

Wat ik dus echt fantastisch vind, zijn haar muziekspeeltjes. Ik heb zelf al regelmatig een muzikaal vosje gehaakt, maar dat was niets anders dan een muziekdoosje plaatsen in een knuffel. De ontwerpen van Lalylala gaan hier op een heel andere manier mee om: het is haken met muziek. Het muzikale element wordt op een speelse wijze in het ontwerp gebruikt. Klik zeker eens op de linkjes onder de foto’s en je zult zien wat ik bedoel!

Big fish Lalylala
Bron: Lalylala etsy
chameleon conrad lalylala
Bron: Lalylala etsy
flying saucer lalylala
Bron: Lalylala etsy

 

Ik heb uiteindelijk het pakket voor de kameleon gekocht en ben er nu mee bezig. Het patroon en de gebruikte steken zijn heel duidelijk beschreven en het pakket was ook ontzettend snel geleverd. Bovendien kreeg ik er ook nog eens een ontzettend leuke projectbag bij!

WIP kameleon

Ken jij ook een ontwerper waarvan je denkt: WOW, die moeten meer mensen kennen!? Laat dan een reactie achter onder dit bericht of neem contact met me op. Wie weet schrijf ik de volgende keer dan wel over hem/haar.

Hartelijke groet,

Kim
Studio Muis

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in