Handwerk en Quiltdagen 2018

0
736

Van donderdag 15 t/m zaterdag 17 november 2018 bent u van harte welkom in de Brabanthallen in Den Bosch!

De ligging en de uitstekende faciliteiten hebben de doorslag gegeven om komend najaar de Handwerk en Quiltdagen te organiseren in de Brabanthallen. Met een frisse nieuwe uitstraling èn een vernieuwde opzet.

Textiel Plus Arts & Crafts

De organisatie van de Handwerk en Quiltdagen heeft de handen ineengeslagen met het magazine TxP om de Textiel Plus Kunstdagen (voor het laatst georganiseerd in 2012 in Deventer) nieuw leven in te blazen! Dat houdt in dat de Handwerk en Quiltdagen wordt uitgebreid met een inspirerende kunstmarkt met onder andere handgemaakte producten, kunst en sieraden van textiel.

Textielkunst

Tijdens de Handwerk en Quiltdagen kunt u weer genieten van ruim 2.500 m2 Textielkunst. Gerenommeerde kunstenaars tonen hun werk op Nederlands grootste textielkunsttentoonstelling.
Daarnaast worden alle kunstwerken die zijn gemaakt voor de TxP wedstrijd, geëxposeerd. Wilt u ook aan de wedstrijd meedoen? Kijk op de site voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Beursimpressie 1  Beursimpressie 2

ViltExpo

De ViltExpo, voorheen georganiseerd in de Eusebiuskerk te Arnhem, is dit jaar onderdeel geworden van de beurs. Op het programma staan materiaalverkoop, modeshows, exposities en lezingen.

Tot ziens op het meest veelzijdige textielevenement van Nederland!

www.handwerkenquiltdagen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in