Handwerk Hobbyzaak: lokale speler en internet gigant

0
357

Met de opkomst van grote online winkels hebben vele traditionele winkeliers het de laatste jaren niet eenvoudig. Handwerk Hobbyzaak in Landgraaf heeft echter een methode gevonden om haar positie als lokale ondernemer te versterken. Met de extra service van een online kanaal en een goede zichtbaarheid op het web bindt deze leuke hobbywinkel lokale en nationale consumenten aan haar fysieke winkel.

Handwerk Hobbyzaak weet online en offline verkopen goed te combineren. Door een aanpassing in de bedrijfsvoering kunnen klanten al sinds enkele jaren online artikelen bestellen. De winkel blijft nog steeds heel belangrijk. Met de webshop is echter een tweede, digitale winkeldeur toegevoegd aan het bedrijf. In de online winkel is de afgelopen jaren veel geïnvesteerd, zowel financieel als qua tijd. Als gevolg daarvan is Handwerk Hobbyzaak niet alleen een belangrijke lokale speler, maar tevens een internet gigant die zich tot de meest uitgebreide handwerk webshops in Nederland mag rekenen.

Het blijvend belang van de traditionele winkel

Handwerk Hobbyzaak bestaat al 35 jaar. Persoonlijk advies en klantencontact, dat is de sleutel bij deze creatieve winkel. “De gezelligheid van de winkel, het praatje met elkaar en onze vaste klanten, daar doen we het voor”, aldus Bart van Zetten. De vertrouwde winkel zal dan ook zeker blijven bestaan.

Bent u ook gek op handwerken? Bezoek Handwerk-Hobbyzaak in Landgraaf of breng een bezoek aan de uitgebreide webshop via www.handwerk-hobbyzaak.nl.

Handwerk Hobbyzaak
Streeperstraat 45, Landgraaf
Tel 045 – 53 21 759

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in