Hartjes voor Valentijnsdag haken

Morgen is het Valentijnsdag en dit jaar heb ik heel veel zin om dat te vieren. Ik denk dat dat komt door de lockdown. Valentijnsdag is echt iets geworden om naar uit te kijken. Op Instagram zie ik steeds meer posts met hartjes voor Valentijnsdag verschijnen. Ik denk dat ik dus niet de enige ben die uitkijkt naar Valentijnsdag. In deze blog bied ik je daarom inspiratie voor het haken van hartjes voor Valentijnsdag.

Klein maar Fijn

Scheepjes brengt al een tijdje de leuke boekjes Klein maar Fijn uit. Nummer 11 staat in het teken van liefde. Het gehaakte kussen met hartjes is een leuk klein cadeautje om aan je Valentijn te geven. Het boekje kost €1,00.

scheepjes klein maar fijn liefde

Ricorumi’s schattige hartjes

Een ander leuk boekje dat perfect past bij Valentijn is het boekje van Ricorumi It must be love. Ik ben helemaal fan van de schattige hartjes en er staan ook nog andere hartjespatronen in het boekje. Het boekje kost €3,99.

schattige hartjes ricorumi

De hartjes van Lilleliis

Lilleliis heeft een klein amigurumi-hartje ontworpen. Het patroon is gratis te bekijken en maken. In nog geen half uur heb je zo’n leuk hartje gehaakt. Overigens is er ook een kooppatroon beschikbaar voor €2,50. Hierin krijg je naast een geschreven uitleg ook foto-instructies. Het patroon is in het Engels, maar is eenvoudig te volgen met bijvoorbeeld een vertaalschema. Je vindt een vertaalschema op mijn website. Gebruik voor dit patroon de Amerikaanse terminologie.

gehaakt hart

 

Hartjes voor Valentijnsdag haken

Er zijn ook nog heel veel andere leuke, gratis haakpatronen te vinden op Instagram. Zo deelde Knotsosquare een kleurrijk haakpatroon mét foto-instructie. Klik hier voor het patroon. Ook deelde The Laughing Lamb een vergelijkbaar patroon (zonder foto-instructie) in een bericht. Ten slotte wil ik je wijzen op het filmpje van de Chunky Crochet Heart van Christacodesign: heel duidelijk en met een gaaf resultaat.

Ik zou nog veel meer patronen kunnen delen, want er zijn ontzettend veel leuke hartjes voor Valentijn ontworpen. Maar te veel keuze is ook niet fijn. Ik denk dat je met dit aanbod een heel vrolijke en vooral liefdevolle Valentijnsdag zult hebben!

Hartelijke groet,
Kim

Studio Muis
Facebook/Instagram/Pinterest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in