Even voorstellen: Laura van Hip Met Draad

0
1465

Een nieuw gezicht op het blog van Aan de Haak! Mijn naam is Laura Haak en ik ben 27 jaar. Samen met mijn man en 2 katers woon ik in een klein dorp aan de rand van Amsterdam.

Creatief bezig zijn zat er bij mij al jong in. Mijn moeder is zelf ook erg creatief dus knutselen deden we heel veel en naar mate ik ouder werd kreeg elke nieuwe hobby de ruimte om ontdekt te worden. Er zijn veel interesses gekomen (en gegaan) waaronder: sieraden maken, bullet journaling, handlettering, planners, Project Life, scrapbooken en kleien. En toen ontdekte ik 4 jaar geleden het haken!

hip met draadOp Instagram kwam ik plaatjes tegen van ontzettend schattige gehaakte beestjes en toen dacht ik, dat wil ik ook maken! Uiteraard had mijn creatieve moeder ergens nog een haaknaald en wol liggen en met de uitleg op YouTube erbij is zo mijn verslaving voor het haken begonnen! En even eerlijk, hoe kan het ook anders met zo’n achternaam ;-).

Je merkt als je zegt dat je haakt al snel dat het nog ouderwets wordt gevonden. Daar wilde ik verandering in brengen en laten zien dat haken wel degelijk modern kan zijn. Zo ontstond de naam Hip Met Draad, waaronder ik 2 jaar geleden begonnen ben met posten op mijn blog, Facebook en Instagram.

Inmiddels is haken niet meer weg te denken uit mijn vrije tijd. Wat ik maak is heel divers van krukhoezen en droomvangers tot amigurumi, maar mijn absolute favoriet blijven toch wel sjaals en omslagdoeken.

hip met draadhip met draadhip met draad

Ik vind het ontzettend gaaf om te gaan bloggen voor Aan de Haak en hoop dat jullie met plezier mijn blogs lezen en er veel inspiratie uit kunnen halen om zelf de mooiste projecten te creëren!

Veel liefs, Laura

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in