In gesprek met Ilaria Caliri

0
521

Ilaria Caliri, beter bekend als Airali, is een befaamde amigurumi haakontwerper uit Italië. Ze werkt samen met gerenommeerde garenmerken zoals Anchor Crafts. Ilaria gaf al diverse haakboeken uit. Ze heeft maar liefst 102.000 volgers op Instagram en organiseert de immens populaire AmiguruMay challenge waar duizenden hakers aan meedoen.

Kun je jezelf voorstellen?
Ciao! Ik ben Ilaria, een haakontwerpster uit Italië. Amigurumi’s maken een groot deel uit van mijn werk, het begint met een schets, met het afwerkte product als resultaat. Ik run mijn kleine bedrijf – Airali design – in mijn thuisstudio, omringd door garen, knutselbenodigdheden en natuurlijk mijn amigurumi’s. Een paar weetjes over mij: Ik ben een introvert en vegetariër. Ik hou van legpuzzels en wandelen, ik hou niet van hoogtes en winkelen.

Meer weten over Ilaria? Lees het complete interview in Amigurumi Magazine 14!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in