Sinds ik haak vind ik alles wat met haken te maken heeft leuk. Op mijn verjaardag ben ik altijd heel erg blij met leuke haaktijdschriften, een mooi haakboek of mooie bolletjes wol. Maar er zijn nog veel meer leuke dingen te verzinnen, en het leek me leuk daar eens een blogbericht over te schrijven. Op de foto hierboven zie je een heleboel voorbeelden. Ik ga ze van links naar rechts, en van boven naar beneden even langs.

Als eerste zie je de superleuke ring gemaakt van een hele kleine haaknaald. De ring is in deze Etsy-shop verkrijgbaar.

Dan de steekmarkeerders in de vorm van bolletjes wol. Die vind je hier.
De oorbellen in de vorm van hele kleine bolletjes wol vond ik ook leuk. Ze zijn hier verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Dan een van mijn favorieten. Nu alleen nog verkrijgbaar met een breipatroon: de soakbox. In de soakbox vind je een patroon, mooie wol, speciale zeep om je breiwerk mee te wassen en bijpassende nagellak. Ik vind het als kado echt superleuk. Je kunt het pakket onder meer hier bestellen, maar er zijn veel varianten op internet te vinden en het is nog even wachten tot er een haak-versie van komt.

De ketting met de houten haaknaald is ook leuk, vind je niet? Die vind je hier in deze webwinkel.  Een andere ketting, maar dan met hele kleine bolletjes wol, een hele kleine haaknaald en een heel klein haakboekje vind je hier.

En dan superhandig voor onderweg: de bos met kleine haaknaalden, hier verkrijgbaar. Je weet maar nooit waar je terecht komt en waar je opeens je haaknaalden nodig hebt.

Nog een mooie ketting, maar dan met een blauwe haaknaald is hier te bestellen. En last but not least: de yarn bowl. Ik hou van deze klassieke uitstraling, maar vind je een plastic versie handiger of leuker, dan zijn die ook genoeg te vinden. Deze versie vind je in elk geval hier.

Heb je genoeg inspiratie opgedaan? Ik hoop het wel. Ik wens jullie ook de komende maand weer heel veel haakplezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in