Keuzes maken..

0
1530

De afgelopen weken was het stil op mijn blog voor Aan de Haak. Niet geheel zonder reden, ik heb dan ook zeker niet stil gezeten. De afgelopen periode legde ik de laatste hand aan mijn nieuwe boek babysets haken, dat binnenkort uitkomt.  Ik ontwierp een toffe  panda tas voor Aan de Haak nr. 9 (tassen special), haakte ik een schatten tasje met het nieuwe garen Durable Cosy fine en ging mijn vernieuwde website online.

één van de vijf sterren uit mijn nieuw aankomende boek!

De afgelopen periode heb ook ik goed nagedacht over hoe ik mijn tijd in de toekomst wil besteden. Het bericht van mijn collega blogger Mabel van Hip met Kleur gaf hier een voorzetje in.

Ik vind zoveel dingen leuk om te doen. Jammer genoeg zitten er maar 24 uur in een dag en 7 dagen in een week, waarvan ik minimaal 8 uur per dag moet slapen om een vrolijke dame te blijven. Daarnaast heb ik een man en een heel lief klein meisje voor wie ik wil zorgen. Mijn hart ligt bij het ontwerpen en creëren van nieuwe patronen en een uitstekende service te bieden voor CuteDutch. Ik vind het leuk mensen op weg te helpen en een directe interactie te hebben met elkaar. Een blog hier op Aan de Haak bleek, daarvoor niet de plek te zijn. En daarom wil ik afscheid nemen. Dit is mijn laatste blog voor Aan de Haak.

Natuurlijk verdwijn ik niet. Ik blijf patroontjes maken voor Aan de Haak. Deze patronen worden geplaatst in het blad zelf en je kan deze als online lezer ook hier op de website terug lezen.

Verder heb ik nog honderd en één ideeën om uit te werken en uit te proberen.

Mocht je zin en tijd hebben; op 1 juli vier ik bij Echtstudio in Alphen a/d Rijn de lancering van mijn boek babysets haken. Voor de eerste 100 personen, die op deze dag het boek aanschaffen hebben we een ruim gevulde goodiebag samengesteld.
Misschien tot dan!
Liefs,
Stefanie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in