KNIT&KNOT 2020

0
120

Verwennement

Op 30 juni en 1 juli vond het KNIT&KNOT Verwennement plaats. Het hoofdthema op 30 juni was haken en op 1 juli lag de nadruk op breien. De organisatie kijkt met plezier terug op hun nieuwe initiatief, het waren twee zeer geslaagde dagen! Leuk om met gelijkgestemden, weliswaar slechts 30 personen,  eindelijk weer eens ontspannen bij elkaar te zijn. Je lekker laten verwennen op een ‘all inclusive’ event. Helemaal veilig en volgens de regels van het Corona protocol. Private shopping in de exclusieve winkeltjes. Een top programma met minimaal twee workshops naar keuze en de mogelijkheid om nog een derde workshop te volgen. Over alles was goed nagedacht: De ‘safety first’goodiebag, een persoonlijk thermosflesje voor koffie en thee, een heerlijke lunch, hapjes, snacks en sweets. En natuurlijk na afloop een goed gevulde goodiebag, met o.a. een exemplaar van Aan de Haak. Alle deelnemers vonden het voor herhaling vatbaar.

Een aantal enthousiaste reacties en foto’s van het Verwennement vind je hier:

KNIT&KNOT

Helaas is het op dit moment nog steeds niet duidelijk of KNIT&KNOT op 1,2 en 3 oktober definitief door kan gaan. De organisatie is afhankelijk van de gemeente Tilburg, die eigenaar is van de Koepelhal. Hopelijk is het eind augustus/begin september duidelijk of het is haalbaar is dat KNIT&KNOT veilig en volgens het protocol door kan gaan.

Mocht KNIT&KNOT niet doorgaan, dan blijven de gekochte tickets geldig voor een volgende keer. Daarnaast is er door het eerdere succes een grote kans dat de organisatie gaat kijken naar alternatieven, zoals het KNIT&KNOT Verwennement. Dus volg KNIT&KNOT via Social Media en hou de website in de gaten!

Facebook.com/KnitenknitDebeurs

Instagram.com/knitknotbeurs

Website KNIT&KNOT

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in