KNIT&KNOT

0
661

Op 12,13, 14 oktober vindt de 6e editie van KNIT&KNOT plaats. De mooie Koepelhal in Tilburg vormt dan het decor van KNIT&KNOT, de Brabantse brei- en haakdagen! Een event voor iedereen die houdt van haken, maar ook van breien, vilten, macrameeën, spinnen en borduren. Een warm welkom voor creatieve makers uit Nederland en België!

KNIT&KNOT is voor iedereen! Een gezellige ontmoeting tussen ervaren en een nieuwe generatie talentvolle creatievelingen! Lekker shoppen bij exposanten of aanschuiven bij specialisten voor make & takes, workshops of een masterclass. Of je nu net begint of al de nodige ervaring hebt. Inspiratie genoeg bij bekende bloggers, designers en auteurs, maar ook bij de verrassende nieuwkomers is veel creativiteit te ontdekken!

De leukste dingen maak je gewoon lekker zelf! Leuk als je vriendinnen vragen, waar je die gave sjaal of dat toffe kussen en die trendy poef vandaan hebt. Zelf gemaakt, kan je dan met trots zeggen. Bedenk wel dat iedereen er eentje van je wilt. Dat moet geen probleem zijn, want deze hobby werkt verslavend en draad verbindt. Op knitenknot.nl vind je de vriendinnenvrijdag columns en gaan we naast de deelnemers ook onze bezoekers interviewen. “Wie inspireerde jou om te starten of heeft je geholpen in het begin?”

The return of the stitches! Dit jaar hebben wij als extra thema borduren, maar dan in een nieuw hip jasje. Cross Stitch Trends. We laten zien hoe bepaalde handwerktechnieken prachtig te combineren zijn. Als decoratief element op een (spijker)jasje of als woondeken of kussen voor het interieur bijvoorbeeld. De specialisten leren het je graag!

#knitknotworldmap Haak, brei-, borduur, spin- of vilt je ook op vakantie? Laat het de redactie van KNIT&KNOT weten. Projecten vanuit binnen en buitenland mogen worden geupload op INSTA onder #knitknotworldmap. Ook bijzondere handwerkprojecten en technieken die gespot worden zijn welkom. Tijdens KNIT&KNOT in oktober volgt dan een KNIT&KNOT all over the world presentatie. Een creatieve INSTAwall, zo houden we nog even het vakantiegevoel vast!

Kijken, gezelligheid, kopen en vooral doen. KNIT&KNOT wordt gehouden in de prachtige industriële Koepelhal, gelegen direct achter het Centraal Station. Een feestje om er te zijn! Informatie KNIT&KNOT is geopend op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober van 10.00 tot 17.00 en op zondag 14 oktober van 10.00 – 16.00 uur.

Wij mogen 25 x 2 entreetickets verloten! Doe mee met deze winactie!

Niet gewonnen? Via de website betaal je in de voorverkoop online € 8,50,- p.p . Aan de kassa € 10,00 pp. Kijk voor alle actuele informatie op www.knitenknot.nl.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in