KreaDoe 2019

Mijn bezoek aan het grootste DIY-event van de Benelux

0
266

Hét grootste DIY-event van de Benelux! Hiermee kondigt KreaDoe hun komst naar de jaarbeurs aan. Iedereen die zoekt naar creatieve inspiratie kan hier aan zijn of haar trekken komen. Zeker als je haakt, zijn er ontzettend veel leuke dingen te zien en te koop.  Dit jaar werd de beurs van 30 oktober tot en met 3 november gehouden en het was alweer de 30e editie. In 2017 was ik al eens op deze beurs geweest en nu besloot ik om de beurs opnieuw een bezoekje te brengen. In deze blog vertel ik je over mijn bezoek aan KreaDoe 2019.

Groot!

Ik herinnerde me van twee jaar geleden dat het een grote beurs was, maar opnieuw was ik verbaasd over de grootte. Er waren drie hallen waarin ontzettend veel stands stonden waar in tal van hobby’s werd voorzien. Hier kun je een overzicht vinden van alle stands en waar deze te vinden waren. Als haakster werd ik zeker niet teleurgesteld, want er stonden erg veel stands met inspiratie, garen, gratis patronen en fijne aanbiedingen. Enkele namen: Caro’s Atelier, Scheepjes, Wolplein, Yarn and Colors, Atelier Bonita-Loka, De Haakfabriek, Durable, ByClaire, Pera & Pasha en Wolcafé.

KreaDoe 2019 entree

Workshops

Het leuke aan KreaDoe is dat er de mogelijkheid is om allerlei hobby’s te ervaren. Ook nu waren er veel workshops te volgen en hoewel sommige workshops al vooraf gereserveerd moesten worden, was er ook voldoende gelegenheid om spontaan aan een workshop deel te nemen. Je kunt deelnemen aan workshops binnen jouw favoriete hobby, maar je kunt ook nieuwe hobby’s ontdekken. Op een aantal plekken kon je zelfs nieuwe garens proberen. Zelf heb ik uiteindelijk niet deelgenomen aan een workshop, maar ik heb wel bij veel workshops meegekeken.

Haken

Lookbook Cushion

De voornaamste reden om naar KreaDoe 2019 te gaan was voor mij de lancering van de Lookbooks van Yarn and Colors. Stiekem heb ik een tijdje geleden een van de voorbeeldkussens gemaakt en ik wilde graag het uiteindelijke resultaat zien. Wat een leuke kussens zijn er ontworpen en gemaakt! Ook het Lookbook Wall Hangings is erg mooi geworden. Deze Lookbooks zijn zeker de moeite waard om te bekijken, mocht je ze nog niet gezien hebben.

Verder heb ik nog lekker garen geshopt voor een aantal projectjes en heb ik grappige accessoires aangeschaft voor kleine amigurumi. Ik weet nog niet precies hoe ik het brilletje en het hoedje wil gaan gebruiken, maar ik vind er vast een goede bestemming voor. Bij Caro’s Atelier kreeg ik nog een gratis rolmaatje – altijd handig – en bij Scheepjes kon je diverse Afterparty’s gratis meenemen; ik ging naar huis met een goedgevulde tas en een hoofd vol inspiratie.

garen gekocht KreaDoe

Ben je nog nooit op KreaDoe geweest? Neem dan zeker volgend jaar een kijkje. De beurs wordt dan gehouden van 28 oktober tot en met 1 november 2020. Ben je dit jaar ook geweest? Laat dan even een reactie achter onder dit bericht: ik hoor graag van je hoe jij de beurs hebt ervaren. En leuke shopfoto’s zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Hartelijke groet,
Kim

Studio Muis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in