mooi by georginaTotaal verrast en ontzettend hieperdepiep ga ik aan de slag als blogger bij dit geweldige en creatieve tijdschrift! Ik ben Georgina Hoogerbrug-de Weerd (31 jaar),  sinds 21 juli ’17 gelukkig getrouwd met de allerliefste man en wonen wij met ons hondje Pip in Ede.

Ik ben dol op de kleur roze en creatief bezig zijn is absoluut mijn ding. Vanaf mijn 18e heb ik met veel enthousiasme en creativiteit gewerkt als kapster. In 2015 werd het tijd voor mijn eigen kinderkapsalon. Dat was echt een geweldige tijd maar vanwege lichamelijke klachten ben ik in 2017 gestopt. Toen was de vraag en wat nu?! Ik maakte al eigen kinder haaraccessoires van stof en later kwamen er ook haarbandjes en knipjes met gehaakte bloemetjes bij. Daar werd ik uiteraard opslag verliefd op en niet veel later had ook ik het haakvirus te pakken. Daar is dus mijn liefde voor de kleurrijke bolletjes begonnen. Toen echt een totaal nieuwe wereld en ik keek mijn ogen uit. Zo enthousiast als ik ben opende ik mijn eigen webshop.

mooi by georginaAls trotse eigenaresse van mijn webshop www.mooibygeorgina.nl wil ik uiteraard ook graag mensen adviseren en op ideeën brengen. Op dit moment zijn we druk bezig met de vernieuwende webshop die hopelijk snel online komt! Via social media hou ik jullie uiteraard op de hoogte!

Ik heb echt onwijs veel zin om met dit avontuur te gaan beginnen! Ik wil jullie graag meenemen in mijn wereld van mooie kleuren en geweldige patronen. Vooral heerlijk gaan genieten van al het moois. Ik kruip nu gauw weer in mijn haaknaald. Tot snel!

Lieve haakgroet,
Georgina

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in