Mysterie haken

Vosje Vicky

0
1263

Onlangs heb ik een patroon mogen ontwerpen voor de facebookgroep, Mysterie haken. Ik vond dit heel leuk om te doen en mee te maken. Diverse ontwerpers uit Nederland ontwerpen leuke amigurumi voor die groep. Een echte aanrader dus, want je kunt gratis de leukste patroontjes haken. Ik zal, in het kort, aan jullie uitleggen hoe het werkt.

Je moet eerst lid worden van de groep. Bij Mysterie haken heb je geen idee wat het gaat worden, want je krijgt alleen het patroon en geen foto’s! Je werkt steeds met z’n allen aan 1 patroon, dus je moet even goed opletten wanneer er een nieuw mysterie patroon start. Het mysterie begint altijd met een lijst van benodigdheden, zo heb je alles bij de hand. Het mysterie bestaat uit een aantal delen, ligt aan de grote van het patroon. Iedere week op maandag staat er een pdf bestand, met het nieuwe deel op de groep en kun je van start. Je haak resultaten van de vorige week kun je dan laten zien in de groep in een speciaal bericht. Het is heel leuk om te zien wat alle andere deelnemers er van gemaakt hebben. Let wel op dat je op tijd je bestand van die week download, want na 1 week gaat dat deel eraf. Als je alle delen afgerond heb, mag je jouw creatie showen in een speciaal bericht. De ontwerp(st)er wordt dan ook onthuld.

Ik heb Vosje Vicky ontworpen voor mysterie haken. Ik vond het zo leuk om te zien wat iedereen van mijn ontwerp gemaakt had. Het was een gezellige vossen familie geworden.

Lijkt het jouw ook leuk om dit eens te doen, neem dan een kijkje op de facebookpagina van mysterie haken.

Vosje Vicky is niet meer verkrijgbaar op de groep van Mysterie haken, je kunt haar vanaf nu vinden op www.roosjeshaakbeestjes.nl

Tot over 2 weken!

Groetjes,  Roosje

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in