Vrijdag 11 en zaterdag 12 mei staat De Broodfabriek in Rijswijk (ZH) in het teken van de Brei- en Haakdagen. De beurs is groter dan ooit! Naast de ca. 80 standhouders zijn er gratis lezingen en garenproeverijen, tentoonstellingen, er zijn veel workshops en demonstraties.

Je bezoekt de Brei- en Haakdagen natuurlijk voornamelijk om te winkelen. Er zijn zo’n 80 winkels en bedrijven uit binnen- en buitenland die deelnemen aan het marktgedeelte. Naast de beste Nederlandse wolwinkels zijn er ook standhouders uit Engeland, Duitsland, Zwitserland en België.

Het breien en haken is in ontwikkeling en de bezoekers willen zich ook ontwikkelen. Daarom bieden we diepgaande workshops en masterclasses. Dit keer zijn ontwerpers te gast die hun specifieke kennis overdragen. Zo is de Noorse Sidsel J. Hoivik te gast. Zij geeft masterclasses, lezingen en er is een tentoonstelling met haar Noorse ‘koftes’. Van Shetland komen Donna Smith en Terri Malcolmson voor Fair Isle en ‘haps’ workshops. Terri is een jonge ontwerpster, 22 jaar nog maar en een groot talent. Natuurlijke verfworkshops kun je volgen bij Duitse Indie Dyer Jule van Hey-Mama-Wolf.

Nederlandse breidagen
11 mei 2018: 10:00-18:00 uur
12 mei 2018: 09:30-17:00 uur
Entree € 10,00 of € 18,00 passe-partout, kinderen tot 12 jaar gratis

de Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD  Rijxwijk (ZH)

Bezoek de website voor het programma: www.breidag.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in