Nederlandse Breidagen 2019

0
517

De Brei- en Haakdagen is een beurs die meer is dan een beurs, een evenement met een unieke brei- en haakbeleving. Doe mee met de winactie en maak kans op toegangskaarten!

Je bezoekt de Brei- en Haakdagen natuurlijk voornamelijk om te nieuwe wol en patronen te shoppen. Er zijn ruim 70 winkels en bedrijven die deelnemen aan het marktgedeelte, zowel op het gebied van breien als haken. In de huidige tijd van webwinkels is het belangrijk om jezelf ook te laten zien op beurzen. De meest bijzondere winkels met een internationaal karakter zijn in Zwolle te vinden. Zo zijn er veel standhouders uit Nederland maar ook uit België, Italië en Ierland. We willen mensen verbinden en vooral ook verder helpen met hun brei- en haakwerk. Verbinden doen we door bezoekers met elkaar in contact te brengen. Iedereen heeft dezelfde passie, namelijk breien of haken. En dat verbindt.

Ook wordt er éénmaal per dag een gratis garenproeverij gehouden. Hierbij kunnen bezoekers breien met samples van bijzondere garens.

Verder zijn er een groot aantal langere workshops door de beste brei- en haak experts uit Nederland. Op de workshoppleinen zijn een groot aantal korte workshops waar je je technieken kunt bijschaven. Er zijn bovendien demonstraties waarin je de nieuwe handwerktechnieken kunt zien.
www.breidag.nl

Brei- en Haakdagen Zwolle
11 & 12 oktober 2019
10:00-17:00 uur
Entree € 10,00 p.p. of € 18,00 passe-partout, kinderen tot 12 jaar gratis
Parkeren is gratis

IJsselhallen
Rieteweg 4
8811 AB Zwolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in