Nieuwste Haakboekjes!!

0
1876

Rond deze tijd komen er altijd heel veel leuke en nieuwe haakboekjes uit. Aangezien ik haakboekjes verzamel, kan ik het dus ook nu niet laten om een aantal nieuwe titels toe te voegen aan mijn verzameling. Ik ben altijd zeer benieuwd, wat iedereen weer bedacht heeft.  In deze blog, ga ik jullie mijn nieuwe aanwinsten laten zien en er wat over vertellen. De meeste haakboeken die ik aanschaf hebben wel iets te maken met amigurumi. Ik doe deze vorm van haken dan ook het liefst. Ik ontwerp zelf ook amigurumi maar, ik vind het ook erg leerzaam en leuk om eens wat van een ander te haken.

Hier komst mijn lijstje:

 1. Wollowbies vieren kerstfeest. – Jana Ganseforth
 2. Haken met DenDennis. – DenDennis
 3. Wayuu Mochilas haken. – Rianne de Graaf
 4. Haak je eigen kabouterhuis. – Christel Krukkert
 5. Woeffies haken. –  Anja Toonen
 6. Welterusten Pluis. – Tessa van Riet-Ernst
 • Wollowbies Haken. Heel erg leuk en vrolijk boek vol met kerst figuurtjes. Bij ieder patroontje staat wel een grappig verhaaltje, erg leuk gedaan. Het zijn leuke kleine kerst projectjes. Grappig voor in de boom of een kerststalletje mee te maken.
 • Haken met DenDennis. DenDennis is weer in een nieuw jasje gestoken. Ook maak je kennis met de Buurmeisjes en andere grappige figuurtjes. Het boek is met humor geschreven en de figuurtjes zijn ook wederom weer erg grappig. Ook erg leuk in dit boek zijn de kleine diertjes met kleertjes. De dieren hebben allemaal dezelfde maat, dus je kunt de kleertjes wisselen, erg leuk!!
 • Wayuu Mochilas haken. Dit wordt voor mij een nieuwe uitdaging, ik haak voornamelijk Diertjes. In dit boek staan de mooiste tassen gehaakt met de Mochila techniek. De techniek staat uitgebreid  beschreven, in duidelijk taal. Zo kun je lekker oefenen en dan aan de slag met zo’n prachtige tas.
 • Haak je eigen kabouterhuis. Dit boek vind ik echt heel erg leuk. Petje af!! Overal wordt aan gedacht in dit boek. Je kunt een heel kabouterhuis inrichten, maar dan ook echt helemaal. Bordjes, kopjes, tafeltjes, bedjes, lampen noem maar op en natuurlijk een schattige kabouter familie. Heel erg leuk om alles bij elkaar te haken.
 • Woeffies haken. In dit boek kun je 3 verschillende Jack Russells haken (zittend, staand en liggend). Ik heb zelf ook een Jack Russell, dus voor mij is dit boek dubbel leuk. Het zijn erg mooi ontworpen, realistische hondjes. De hondjes worden ook voorzien van diverse accesoires, denk aan een hok, voerbakjes, botjes, kleertjes. Echt heel erg leuk.
 • Welterusten Pluis. In dit deel, wat ook weer net zo leuk is als het eerste deel, krijgt Pluis een nieuw bed. Ze is uit haar wiegje gegroeid. In haar nieuwe bed komen er steeds allemaal lieve en pluizige vriendjes langs, zo is Pluis niet alleen. Wat Pluis dan nog niet weet is dat ze niet lang meer alleen is en ze een broertje en een zusje krijgt. Door de techniek van Tessa is het voor iedereen mogelijk om een pluizig vriendje te haken.

Ik hoop dat jullie wat aan mijn lijstje hebben! Weer genoeg leuke haak projectjes!

Ik ben op het moment druk met ontwerpen voor de kerstperiode. Zo leuk om te doen! Ik zit al volop in de kerstsferen, haha. Kerstlintjes, Kerstdieren, belletjes, ballen. Ik word er helemaal blij van. 1 november komt mijn eerste kerstbeestje in mijn shop, www.roosjeshaakbeestjes.nl!! Volgende week komt er een sneak Peak op mijn Facebook pagina: Facebook.com/roosjeshaakbeestjes.  Je kunt dan mee loten voor een gratis patroon.

Tot over 2 weken!

Groetjes,  Roosje

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in