Pixelpatronen haken

0
8671

Er zijn van die technieken waar ik me nog niet aan heb gewaagd, en een daarvan is pixelpatronen haken. Ik ken deze techniek via Marieke van Made by Mriek. Voor wie haar niet kent: achter Made by Mriek zit Marieke. Een leuk weetje: Marieke en ik hebben in 2012 samen een boekenfeestje gevierd. Marieke bracht namelijk het boek Dierencupcakes Haken uit, en ik het boek Filethaken voor Beginners. We waren allebei supertrots op ons eerste boek, en ik vind het nog altijd leuk om te zien waar Mriek mee bezig is. En dat is echt de moeite waard!

Zo heeft ze de afgelopen jaren onder meer een aantal prachtige pixel dekens gehaakt. De deken hierboven is er een van. Maar ze maakte ook deze mooi Jip & Janneke deken. In het blogbericht vind je een link naar het patroon dat gratis beschikbaar is op haar blog.

Wil je meer pixelpatronen zien? In het boek Pixelpatronen Haken vind je hele leuke patronen. Maar je kunt ook inspiratie op internet opdoen en zelf een patroon ontwerpen. Je kunt pixel patronen onder meer maken door het gebruik van granny squares. Weet je niet hoe je een granny square haakt? Klik dan hier voor een uitleg met foto’s op mijn blog. Ga jij proberen een pixelpatroon te haken of heb je het al eens gedaan? Ik ben benieuwd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in