Potjes omhaken

Gek op varkens!!

0
28402

Onlangs lag Aan de Haak 13 in de brievenbus. Dit nummer stond weer vol leuke projecten en ideetjes. Zo ook het omgehaakte paaspotje van Klaske van der Bij, Bizzy Bee. Ik vond dit zo’n leuk idee en lege potje genoeg in huis.

Inmiddels heeft Bizzy Bee ook een boekje, potjes haken. Dit is echt zo’n leuk boekje! Voor iedere gelegenheid staat er wel een leuk potje in om kado te doen. Het boek zelf is ook een feestje, zulke mooie foto’s. Je wordt er als haakgek gewoon blij van:).

Toen ik aan mijn potje begon had ik dit leuke boekje nog niet en aangezien ik dol op varkens ben wilde ik een varken op mijn potje. Toen ik het boekje binnen kreeg zag ik dat er ook een varkentje in stond. Ik had alleen toen mijn varkenshoofdje al gehaakt. Het varkentje op het door mij gehaakte potje is het patroon van biggetje Bella (Roosjes Haakbeestjes). De rest van het potje heb ik gehaakt met patroontjes uit het boekje van Bizzy Bee.

Ik heb de volgende spulletjes gebruikt: Scheepjes catona tullip 222, Scheepjes catona powderpink 238, Scheepjes catona snowwhite 106, Scheepjes Twinkle licht roze 925, By Claire appeltjes groen 2155, veiligheidsoogjes 7mm, vulling, lijmpistool, vulling, haaknaald 2,5 en 3,5, stopnaald, leeg potje, strikjes en kleine bloemetjes.

De werkwijze van het potjes haken staat uitgebreid beschreven in het boekje van Klaske. Wat ik ook erg makkelijk vond, was het gebruik van het lijmpistool, veel gemakkelijker dan alles er op naaien. Het is een super leuk haakwerkje wat niet al te lang duurt!

Om het af te maken heb ik het potje gevuld met spekjes. Heel veel haakplezier en tot over 2 weken!

Groetjes, Roosje

Roosjes Haakbeestjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in