To-Do lijstje uit Aan de Haak 1-3

Wat staat er op mijn to-do lijstje uit Aan de Haak 1-3?

0
1253

Als ik zo eens mijn Aan de Haak tijdschriften erbij pak zie ik heel veel projecten die me aanspreken. Deze projecten spreken mij het meest aan en komen direct op mijn to-do lijstje.

Aan de haak 1

Aardbeienschoentjes

Super schattige aarbeienschoentjes. Dit is in mijn ogen HET echte originele kraamcadeau voor een meisje.

Lentekrans

In dit jaargetijde zou ik het idee van de lentekrans veranderen in een prachtige herfstkrans. De basis met mooie warme tinten en de bloemen vervangen door paddenstoelen of herfstbladeren. Dat zou schitterend worden!

Muisjes met een lepel

Ik ben tegenwoordig gek op muisjes. Tegenwoordig? Ja tegenwoordig! Vroeger was ik niet zo van de muisjes maar ik moet eerlijk toegeven dat ik ze steeds meer ga waarderen. Ze gaan me ook steeds meer opvallen. Ik denk dat ik een nieuw lievelings-haakdier heb ontdekt.

Aan de haak 2

Rendier met lichtje

Ik heb al super veel patronen van rendieren voorbij zien komen. Groot en klein, de enige nog gaver dan de ander. Het leuke aan deze vind ik het lichtje. Dit maakt hem super als decoratie in je huiskamer en hierdoor onderscheidt hij zich van alle andere rendieren.

Kruk met ster

Krukken omhaken is super populair. Een rage wel te noemen. Met het ene garen na het andere verschijnen ze op de grote haaksites op facebook. Het leuke aan de versie in aan de haak is dat hij gepimpt is met een ster. Het basispatroon staat goed uitgelegd waardoor je hem zo weg haakt.

Uilen slabbetje

In 1 woord: UNIEK! Dit uiltje is vrolijk, grappig, hip, kleurrijk, sprekend en origineel tegelijk. Dit is het perfecte kraamcadeau omdat hij geschikt is voor jongens en meisjes. Hij is helemaal naar eigen kleur te maken en prachtig afgewerkt. Dit moet je natuurlijk wel kunnen of willen, maar er zijn ook altijd alternatieven om hem toch als gebruiksobject te maken!

Aan de haak 3

Luchtige omslagdoek

Deze prachtige kleurrijke omslagdoek lijkt me een heel leuk project. Dit is nou echt zo’n patroon waar je vaak de mist mee ingaat als je hem nog niet helemaal doorhebt, maar als het lukt wordt hij fantastisch. Deze versie is erg kleurrijk, ik zou kiezen voor aardetinten om hem iets rustiger te maken.

Mochilla gehaakte plantenpot

WAUW! Wat een vreselijk gave plantenpotten. Het kleurgebruik spreekt me onwijs aan, rustig met een knalkleur. Hoe gaaf zou het zijn om dit patroon uit te werken tot een gehaakte schoudertas!

Beer met tuinbroek

Last but not least, een fantastische amigurumi. De tuinbroek van deze aandoenlijke beer spreekt me onwijs aan. Hij zit mooi in elkaar genaaid, is mooi afgewerkt en het kleurgebruik is sprekend. Door zijn tuinbroek is hij ook super origineel!

Ik hoop dat ik jullie weer een stapje verder heb geholpen in het zoeken naar inspiratie. Aan de Haak biedt in ieder geval genoeg in haar leuke tijdschriften!

Tot over 2 weken,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in