Trotse maakster

Haken is echt een hobby van mij

0
8665

Anneke Stolk mailde ons haar leuke creatie. Ze vertelde erbij: ‘Haken is echt een hobby van mij , nu ben ik net +/- 6 weken lid geworden van ‘Aan de Haak’ en ik kwam dit patroontje tegen van de Funny Mushroom. Ik dacht meteen die ga ik haken. Ik heb niet echt het materiaal gebruikt wat er voorgeschreven staat, maar desondanks is die wel heel leuk geworden, dacht ik. Inmiddels ben ik ook met de Funny Fuchia bezig deze wordt ook al zo leuk.’

Heb jij ook een project uit Aan de Haak gemaakt en ben je daar ook zo trots op? Wij zijn erg benieuwd. Laat het ons weten op Facebook of stuur ons een mail. Misschien staat jouw creatie dan wel in Aan de Haak 7 of op onze website of Facebook.

 

😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in