Unboxing de YLA box!

0
3515

Afgelopen week werd de allereerste YLA box gelanceerd. Wat een feestje is deze box zeg, pure verwennerij! De YLA box is een zogenaamde ‘subscribtion box’, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Hello Fresh, maar dan dus voor haken. Hoe leuk is dat?! Met deze box zijn de bedenksters hiervan, Lotte en Yvonne van YLA Lifestyle, de eerste die in Nederland dit concept introduceren. In deze blog de unboxing van deze box met als thema ‘Can’t can touch this’.

De inhoud van de box

Het patroon

 

 

 

 

 

 

Voor deze eerste heeft Lisanne van Multem, van Draad en Praat, een gaaf (en zacht!) cactuskussen ontworpen. Dit hippe kussen kun je maken in twee varianten; een knuffelkussen voor de kids of een hip woonaccessoire voor op de bank. In het bijgeleverde boekje (zie foto) staat het patroon uitgebreid en duidelijk beschreven.

De benodigdheden

Alles wat je nodig hebt om het cactuskussen te maken wordt in de box bijgeleverd. Voor het kussen heb je drie bollen Scheepjes Stonewashed XL nodig en een restje zwart. Voor dit restje zwart is het kleine bolletje katoen van Yarn and Colors bijgeleverd. Zelfs de haaknaald (5 mm) zit erbij!

Afwerking

Om je kussen af te maken zit er een schattig leren labeltje met een klein cactusje erop in de box. Dit label is ontworpen door Joyce van Mez11. Persoonlijk vind ik leren labels vaak je haakwerk echt af maken, dus ik vind dit een leuke toevoeging. Daarnaast zit er een klein stekenmarkeerdertje bij met een cactus eraan. Zo zie je, echt alles is helemaal in stijl 🙂

Verwennerij

Wat ik echt super vind aan deze box is dat het niet alleen een haakbox is, maar ook echt een ‘feelgood’ box. Zo ruik je de pittige chai thee al zodra je de box open maakt. De thee is afkomstig van het Engelse platteland en ruikt luxe. Het is een chai thee, waar ik zelf erg van houd. De bijpassende chai-chocolaatjes, maken de beleving compleet. Daarnaast zit er echt heel grappig (en zelfgebakken!) cactuskoekje bij, gemaakt door Feest van Cato.
Goodie

Ik moest eerst even in het boekje kijken om te zien wat het was, toen ik dit grappige cactusdingetje vond. Maar het is een lippenbalsem met sinaasappelsmaak. Hoe schattig is dat?

Luxe haak tijdschrift

Ook de Handmade Living gemaakt door de ontwerpster van deze maad, Lisanne van Multem, zat in het pakket. Ik wilde dit magazine nog graag hebben, dus ik was blij verrast dat deze erbij geleverd werd. In dit magazine staan allemaal leuke ontwerpen, patronen en artikelen op DIY gebied.

Kaartjes

Tot slot zitten er nog twee leuke kaartjes in de box, ‘knitting is the new yoga’ (en zo is dat ;-)) en eentje met cactussen, hip en in stijl van het maandthema.

Kortom, ik was blij verrast toen ik de box uitpakte. Mijn verwachtingen zijn zelfs nog overtroffen, omdat er zoveel leuke extra’tjes bij zaten. Het is een gaaf patroon, wat denk ik ook heel leuk is om te maken, en de uitstraling en verpakking van de box zijn echt verfijnd en luxe. Dit maakt de totale ‘feel good beleving’ compleet.

Je kunt de boxen per maand los bestellen (Let op: ze zijn raken uitverkocht) en er zijn verschillende abonnementen verkrijgbaar. Ben je nieuwsgierig en gun je jezelf ook een box? Neem dan eens een kijkje op hun site: https://www.ylabox.nl/hoe-het-werkt/

Fijne week en veel haakplezier!

Liefs,

Petra

www.loveliness.nl

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in