Ik ben het jaar begonnen met een nieuw patroon. Twinkle Star, het eerste CuteDutch patroon van 2017!

Sinds ik ben begonnen met haken versier ik mijn gehaakte knuffels regelmatig met accessoires. Een aantal maanden geleden viel mijn oog op leren labels. De leren labels van trendzetter, op het gebied van leer, de Haakfabriek! De Haakfabriek maakt van tuigleer bijzondere leren labels om je haakwerk (of breiwerk) te versieren. Sinds een half jaar kan je bij de Haakfabriek ook terecht voor logo opdrukken. Zo ontwierp ze voor mij deze toffe labels met mijn logo :).

Vorig jaar ontwierp ze voor de razend populaire CAL, de droomdeken van Wolplein, ook een leren label met logo. De CAL van de droomdeken is ontworpen door Tessa van Riet-Ernst. Ook al is de CAL afgelopen, je kan nog steeds meedoen. Op de website van Wolplein staan alle patronen en begeleidende filmpjes. Ook is het niet verplicht om een haakpakket af te nemen. De patronen kan je gewoon gebruiken voor jouw Droomdeken.

Naast leren labels ben ik ook favoriet van houten knoopjes. De meeste knuffels van mijzelf zijn daarmee versierd. Het knoopje op Willem Wasbeer is gemaakt en ontworpen door Girlsfever. Wil je knoopjes in lage aantallen of met snelle verzending? Dan kan je ook goed terecht in Nederland bij Yourzs.

Als kerstcadeau gaf ik mezelf een Yarn Bowl van Scheepjes cadeau. Te verkrijgen in de kleuren naturel en glossy bij verschillende winkeliers. Ik nam de naturel en smeerde deze in met olijfolie. Nu kan Willem ook gaan haken! Wasbeer Willem is het 2e CuteDutch patroon van 2017.

Heb jij al een haakwerk afgerond in 2017? En waar versier jij je haakwerk mee?

Wij horen het graag!

Groetjes,

Stefanie

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in