Voor wie haak jij het dokterskoffertje?

0
417

Wij vroegen onze lezers voor wie zij het dokterskoffertje maakten.

@annemariebrand_ haakt het dokterskoffertje voor haar dochter

‘‘Mijn dochter Sofie, 4 jaar oud, speelt het allerliefste met koala’s. Ze verzorgt ze in haar dierenkliniek. Daarom werd ze helemaal enthousiast van het dokterssetje. Straks kan ze nog beter voor haar koala’s zorgen! Elke dag vraagt ze of mama al klaar is met haken.’’

 

@sigrid.k_vdp haakt het dokterskoffertje voor de kindjes op haar werk

‘‘Ik ben dit superleuke dokterstasje aan het haken voor de kindjes op mijn werk. Ik werk op een kinderdagverblijf op een verticale groep. Een groep van 0 tot 4 jarige en dit tasje is uiterst geschikt voor alle leeftijden. Vandaar mijn keuze om het tasje voor hun te maken zodat ze er veel plezier aan zullen beleven.’’

@tinekebossmit haakt het dokterskoffertje voor haar kinderen

‘‘Mijn twee kinderen van 6 en 3 jaar oud, waren verdrietig toen hun doktersset van plastic stuk ging en werd weggegooid. Het gereedschap werd daarom maar gemaakt van papier en plakband, zodat ze toch doktertje konden blijven spelen. Toen ik deze doktersset langs zag komen in het tijdschrift, was ik dan ook meteen verkocht! Deze wilde ik graag gaan haken, als verrassing voor de verjaardag van mijn dochter in januari. Het eerste deel is klaar! Op naar het laatste deel en dan kan er weer naar harte lust doktertje worden gespeeld!’’

Voor wie haak jij het koffertje?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in