Vroeger en nu – Monique van den Elzen

0
545

In deze rubriek vragen we onze designers hoe hun eerste gehaakte projecten eruit zien vergeleken met nu. In deze editie laat Monique van den Elzen ons haar eerste en laatste gehaakte projecten zien.

“Als kind al was ik gefascineerd door al mijn moeders breiwerken. Ik wilde dat ook. Zo begon mijn handwerkavontuur toen ik een jaar of 7 was. Breien was toen niet mijn ding dus begon ik te haken. Ik begon met gordijntjes haken. Helaas heb ik daar geen foto’s van. Na tussenpozen van jaren heb ik het zo ongeveer 10 jaar geleden weer serieus opgepakt. De cape was niet helemaal naar mijn zin, maar oke. Sinds ik twee jaar geleden mijn eigen wolwinkel begon, ben ik niet meer te stoppen met handwerken. Begin 2022 ben ik gaan ontwerpen voor Aan de Haak. Mijn eerste gepubliceerde project was het Inktvispaartje en nu ben ik helemaal om. Het ontwerpen is nu mijn dagelijkse bezigheid en dat vind ik geweldig leuk.’’

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in