Vrolijke dikke dames

3
10082

Uitbundig, geinig en heel vrolijk: dat geldt allemaal voor deze dikke Nana’s die duidelijk van het leven genieten! Dit artikel komt in Aan de Haak 7. Wil je deze uitgave niet missen? Word abonnee.

3 REACTIES

 1. Ik heb de armen, benen en het hoofd nu gehaakt maar ik snap niet hoe ik nu aan het badpak moet beginnen.
  Eerst 2 driehoekjes maar moet ik dan de benen er bij gaan haken
  Ik kom er niet uit

 • Ook ik, als ervaren haakster, heb problemen met het haken van het lijf. In tegenstelling tot de andere onderdelen is de werkbeschrijving van het lijf onduidelijk. Juist voor dit patroon heb ik het tijdschrift gekocht en een eerste kennismaking met dit haakblad. Gezien deze ervaring twijfel ik over een abbonement op dit blad. Is er iemand die ons kan helpen aan een beschrijving van het lijf?
  Marina

 • Hallo haaksters, zojuist een reactie ontvangen dat het patroon niet helemaal juist is.
  Het volgende wordt aangegeven; ” Er is helaas een kleine fout gemaakt door de maakster.
  We zullen deze rectificatie ook op onze website plaatsen zodat andere haaksters hier ook van op de hoogte zijn.” Ik vind dat deze service een dikke duim verdient voor een pluim!

  Marina

 • LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in