Winnaars Zeepaardjeschallenge

0
339

Zeepaardjes zijn helemaal hot! Daarom organiseerde Uitgeverij Scala deze zomer de #zeepaardjeschallenge met als prijs een all you can read online jaarabonnement. In al onze creatieve tijdschriften stonden projecten met zeepaardjes, met het verzoek om jullie creatieve zeepaardje met ons te delen. We hebben veel leuke, en verschillende, zeepaardjes ontvangen. Het kiezen was ook zeker niet makkelijk maar dit zijn de winnaars:

 

 

 

 

 

Kirsty Roskam
Mijn naam is Kirsty Roskam. Ik ben 37 jaar oud en ik woon in Veenendaal. Ik ben getrouwd en heb drie lieve kinderen. Ik ben leerkracht in groep 1 en hier geniet ik met volle teugen van. Naast het lesgeven en moeder zijn, is mijn grootste hobby lekker fröbelen. Heerlijk om creatief aan de slag te gaan met van alles en nog wat. Op facebook plaats ik mijn creaties op Vaantje enzo. Voor een origineel kraamcadeau of een leuke persoonlijke verrassing kunt u daar terecht.
   

Daniëlle Berghoef
Ik ben Daniëlle, 38 jaar en moeder van twee jongens. Van kinds af aan ben ik al creatief bezig. Een paar jaar geleden heb ik het haken ontdekt en mijzelf dit via YouTube filmpjes geleerd. Mijn eerste projecten waren mutsen, omslagdoeken en babydekentjes. Op dit moment ben ik bezig met de patronen uit het boekje “Dikke Dames haken deel 2’. Naast het haken heb ik het afgelopen jaar ook babynestjes, boxkleden en ledikantdekens genaaid van wafelstof.
 

Anita Wesseling
Mijn naam is Anita Wesseling en in mijn vrije tijd ben ik het liefst creatief bezig. Ik ben een echte art supplies junkie en vind het fijn om te experimenteren. Zo werk ik graag met aquarelverf en kleurpotlood maar momenteel ben ik meer bezig met acryl en olieverf op doek. Hierdoor heb ik recent mee kunnen doen met de tentoonstelling Stadsrechten in Bergeijk. Dit is de allereerste keer dat mijn werk ergens tentoongesteld wordt, dus heel speciaal.
 

Clare Brabander
Bij mijn tante was het in de vakanties altijd feest. Zij maakte opdrachten met creatieve dingen, een soort scrapboeken. Ik kan wel zeggen dat ik mijn creatieve genen van haar heb geërfd. In Engeland was ik bezig om textiel te bedrukken met sjablonen. In Nederland ben ik begonnen met zijde schilderen en mozaïeken. Nu heb ik Mixed Media en art journaling ontdekt. De tijd vliegt als je bezig bent. Heerlijk!
   

Diana Wagenaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in