Happy colours haken

Boekentip

0
8916

BOEKGEGEVENS
Auteur: Tessa van Riet-Ernst
ISBN: 9789043918268
Pagina’s: 96
Afmeting: 260 mm x 191 mm x 11 mm
Gepubliceerd:05-07-2016
Taal: Nederlands
Uitgever: VBK Media
Prijs: € 14,99

Halverwege de zomer van 2016 bracht Tessa van Riet-Ernst een nieuw boek op de markt, namelijk; Happy colours haken. In dit boek introduceert Tessa van Riet-Ernst een nieuwe haaktechniek. Met deze techniek kan je door middel van één haaksteek eindeloos variëren in projecten. Elk haakpatroon kan je door deze techniek een nieuw uiterlijk geven. Geen enkel project zal er hetzelfde uit komen te zien.

Het boek bestaat uit 15 verschillende haakprojecten. Van woonaccessoires, dekens tot amigurumi, dit boek bevat het allemaal!

happy-colours-haken-5happy-colours-haken-3

 

 

 

 

 

 

happy-colours-haken-4

 

 

 

 

 

 

Als fanatieke haker kon ik dit boek natuurlijk niet laten liggen. De gebruikte haaksteek, de vaste, is ook mijn favoriete haaksteek. Ik zag een beetje op tegen het vele kleurwisselen, omdat bij mij vaak de wisseling niet mooi is. Maar met het filmpje van Tessa is dat niet meer nodig. Tessa legt namelijk goed uit hoe je dit kan voorkomen in onderstaand filmpje.

Tessa heeft in dit boek alleen gebruik gemaakt van het garen Soft Mix van ByClaire. Deze techniek is ook leuk om te gebruiken met de Sparkle. Je kan met deze hysterische glitterdraad je project opleuken voor de feestdagen. De Sparkle is er ook in een felle kleur groen en rood en past perfect bij de Soft Mix.

De volgende keer zal ik deze combinatie laten zien.

UITSLAG WIN ACTIE
In mijn vorige blogpost kon je het patroon van Mike Monkey winnen. De winnaars zijn inmiddels per e-mail op de hoogte gesteld en blij gemaakt met het haakpatroon.

Gefeliciteerd aan de winnaars!
Helga Lief
Marjolein Nieuwenhuijzen
Eva Maas

Liefs,
Stefanie

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in