Inspiratie: moderne woonaccessoires haken!

0
6765


Lieve volgers,

We hebben zo’n veelzijdige hobby met haken, er is weinig dat je niet kan maken met een haaknaald en draad. Over het algemeen zijn met name sjaals en knuffels momenteel erg populair om te maken. Daarom wil ik jullie juist mee terugnemen naar waar het haken heel vroeger begon: woonaccessoires!

Wie herinnerd zich niet de witte gehaakte gordijntjes of tafelkleed bij grootmoeder thuis. Veelal met dun katoengaren waren uren arbeid in heeft gezeten en met de mooiste afbeeldingen of patronen. Ongetwijfeld zullen veel dames hier nostalgisch van worden, maar toch heb ik voor vandaag de leukste (gratis) haakpatronen verzameld voor moderne woonaccessoires!

Het begrip woonaccessoires is natuurlijk heel breed, daarom heb ik uiteenlopende patronen voor jullie gezocht. Zowel kussens als kleden, woondekens en windlichten. Uiteraard kan in deze categorie ook het inmiddels wel beroemde ribbelkrukje van Jip by Jan niet ontbreken.

Klik op onderstaande foto’s om naar het betreffende patroon te gaan.

 

Lindevrouwsweb – Reliëfstokjeskussen
Studio Mojo – Deken paarsgewijs vasten
Jip by Jan – krukje of poef ribbelhaken
CutiePie Designs – Vloerkleed
Draad en Praat/Happy Handmade Living – Sfeerlicht
Aan de Haak – Homey Comfort CAL

Hopelijk halen jullie hier weer veel nieuwe inspiratie uit. Veel plezier met het haken van je eigen unieke woonaccessoires!

Liefs,
Laura – Hip Met Draad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in