De drie leukste paasCALs van 2021

haken voor Pasen

0
1286

Er verschijnen steeds meer leuke patronen van haasjes, kuikentjes en paaseitjes op het internet. Dit kan maar één ding betekenen: het is bijna Pasen! Vorig jaar schreef ik een blog over gehaakte ornamenten voor aan je paastakken. Dit jaar wil ik je laten zien welke paasCALs er te volgen zijn. Er is zo veel aanbod, dat ik de drie leukste paasCALs van 2021 op een rijtje heb gezet.

1. De schaapjes van CuteDutch

Ik kan niet anders dan beginnen met de CAL van CuteDutch. Elk jaar organiseert CuteDutch ontzettend leuke CALs en de paasCALs zijn echt mijn favoriet. Dit jaar haak je een schaapje met haar drie lammetjes. Zo schattig! De lammetjes hebben elk een ander kleurtje en een andere houding. Je kunt een pakket kopen, maar natuurlijk ook met eigen garen werken. Inmiddels zijn al 2 van de 4 delen gepubliceerd op de website, maar je bent nooit te laat om aan te haken. Ik heb zelf vorig jaar juni pas de paasCAL uit 2019 gehaakt: konijntje Pleuntje.

2. De kuikentjes van Wolcafé

Wolcafé heeft twee pakketten samengesteld voor de paasCAL van 2021: normaal en XL. Het was nog even een verrassing wat er gehaakt zou gaan worden, maar inmiddels is bekend dat je kuikentjes gaat maken als je deze paasCAL volgt. De CAL start a.s. maandag (15 maart), dus je kunt nog snel een pakketje bestellen en je aanmelden voor de nieuwsbrief om op tijd te starten. Eerder kon je bij Wolcafé deelnemen aan de CAL voor een paashaas genaamd PasCAL(le) en ook dat pakket kun je nog kopen.

wolcafe paascal
bron: Instagrampagina Wolcafé

3. Carolientjes Paashangers

In mijn blog over de leukste kerstCALs van 2020 schreef ik een stukje over de kerstornamenten van Carolientje (Caro’s Atelier). Hoe leuk is het dat je nu je collectie kunt uitbreiden met paasornamenten van Carolientje?! Deze paasCAL begint op 19 maart en hoe de ornamenten er precies uit komen te zien, is nog een verrassing. Wel krijg je de tip dat er gehaakt wordt met fluffy garens, dus dat wordt vast een erg bijzonder resultaat.

Dit zijn volgens mij de drie leukste paasCALs van 2021. Mocht je interesse hebben in informatie over andere paasCALs, neem dan een kijkje op mijn website. Daar houd ik namelijk een overzicht bij met daarin zo veel mogelijk CALs. Natuurlijk kun je ook in een reactie jouw favoriete paasCALs delen en zo dit bericht aanvullen met nog veel meer leuks.

Hartelijke groet,

Kim
Studio Muis
Instagram/Facebook/Pinterest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in