Handwerkbeurs 2020

mijn bezoek aan Zwolle

0
978

Sinds vorig jaar februari ben ik me gaan interesseren voor beurzen die te maken hebben met haken. Ik bezocht daarom vorig jaar april de Brabantse Brei- en Haakdagen en dat vond ik erg leuk. In november ging ik opnieuw naar een beurs: KreaDoe. Een groot verschil met de Brabantse Brei- en Haakdagen, maar opnieuw had ik het erg naar mijn zin. Ik had besloten het bij deze beurzen te laten, tot ik een bericht over de Handwerkbeurs 2020 zag. Mijn bezoek aan Zwolle werd snel geregeld en op 14 februari ging ik naar IJsselhallen voor de Handwerkbeurs.

Handwerkbeurs

De Handwerkbeurs stelt dat het de grootste beurs op het gebied van textiele hobby’s is in Europa. Je vindt er inspiratie voor o.a. borduren, breien, haken en quilten. Wat me opviel, was dat er erg veel bloggers en ontwerpers op de beurs aanwezig waren. Zo zag ik onder meer DenDennis, Adinda (Adinda’s World) en Alexa (Amilishly).

Bereikbaarheid

De IJsselhallen zijn goed bereikbaar. Zowel met het OV als met de auto kun je eenvoudig naar de Handwerkbeurs. Ik ben deze keer met de auto gegaan en parkeren ging prima. Dat het parkeren gratis bleek te zijn, was een extra leuke bonus. Na de beurs ben ik ook nog even Zwolle in gegaan. Het centrum ligt op loopafstand van de IJsselhallen, maar er gaat ook een pendelbusje naar het centrum. Ideaal geregeld!

Op de beurs

looprouteIk verbaasde me over het formaat van de beurs. Ik dacht namelijk dat het zoiets als de Brabantse Brei- en Haakdagen zou zijn, maar de Handwerkbeurs 2020 leek een stuk groter. Zoals op elke beurs was het druk bij de eerste paar kraampjes, dus ik ben snel naar andere kraampjes gelopen, om later de eerste kraampjes alsnog te bezoeken in de hoop dat het dan rustiger zou zijn. Dat was helaas niet zo, maar ik heb toch bij de meeste kraampjes rustig kunnen kijken. Er was zo veel te zien (en te doen) op het gebied van garen en haakwerk. Ik heb dan ook bij diverse stands heel wat inspiratie kunnen opdoen.

Voor herhaling?

De Handwerkbeurs 2020 vond ik erg leuk en ik zou er ook zeker nog een keer naar terug willen gaan. Tijdens dit bezoek had ik zelf niet echt iets nodig en hoewel ik veel leuke dingen heb gezien, heb ik niet zo veel meegenomen.

opbrengst handwerkbeurs

De Handwerkbeurs 2020 duurt nog tot en met 16 februari. Mocht je nog twijfelen om te gaan: het is echt een leuk dagje uit, dus ik zeg: Ga!

Groet,

Kim
Studio Muis

Instagram
Facebook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in