Aan de Haak 37 (ook online)

0
3346

Of je nu juist wel of niet georganiseerd bent, wij helpen je in deze editie om je huis lekker overzichtelijk te houden met handige opbergitems. Je moet er wel eerst even voor aan de slag, maar met de leuke patronen in dit magazine is dat natuurlijk geen straf!

Het kleinste kamertje maak je knus en geordend met de hippe toiletrollentas en het gastendoekje. Haak voor de woon- of kinderkamer de opbergmand en bijpassend vloerkleed. Ook hebben we gedacht aan andere nuttige items, zoals het leuke granny schort en een origineel tasje voor je mobiele telefoon.

Voor de liefdevolle dagen zoals Valentijnsdag en Moeder- of Vaderdag hoef je niet meer op zoek naar een cadeau, die maak je gewoon zelf! Kies voor het gehaakte hart, of voor de stijlvolle papaverbollen. Het hittepit uilenkussen zorgt ook voor veel warmte, net zoals de twee prachtige sjaals die je terugvindt in deze editie. Jezelf hier blij mee maken mag natuurlijk ook!

Laat je vooral ook inspireren door Anja Toonen. Zij maakte maar liefst dertig haakboeken en haar laatste is net uit! In deze editie deelt ze een hele leuke konijnentas

Veel haakplezier!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in