annemarie's haakblog

Mijn naam is Annemarie Benthem en sinds 2010 blog ik regelmatig op mijn eigen blog: Annemarie’s Haakblog. Ik volgde in 2010 een workshop haken en sindsdien heb ik mijn haaknaald nooit meer aan de kant gelegd.

Toen ik begon met haken vond ik kussens haken heel erg leuk. Het maakte me niet uit hoe groot ze waren, als ik maar een tijdje onder de pannen was. Daarna ben ik bloemen en amigurumi gaan haken, maar een grote deken op zijn tijd vond ik ook erg leuk. Ik haak nu nog steeds veel dekens en kussens. Amigurumi haak ik iets minder vaak, maar als ik ze maak dan is het voor een goed doel. Daar gaan sowieso veel van mijn haakprojecten heen.

Ik heb ondertussen al zoveel dekens en knuffels gehaakt, ik kan het onmogelijk allemaal zelf bewaren. En op deze manier kan ik andere mensen ook weer blij maken met wat ik haak. Ik heb ontzettend veel zin om ook voor Aan de Haak te gaan bloggen. Er is zoveel moois te maken, ik hoop dat ik jullie met mijn blogberichten kan inspireren en motiveren om vooral heel creatief bezig te blijven!

Liefs, Annemarie

Facebook | Instagram | Twitter

annemarie's haakblog

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in