Hobby & Vrije Tijd – de grootste hobbybeurs van Nederland

0
1040

Hobby & Vrije Tijd is de grootste hobbybeurs van Nederland. Van 9 t/m 11 november is het weer een walhalla voor alle creatievelingen in het WTC Expo te Leeuwarden. Drie hallen vol met de spotlights op de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor de hobbyisten die hun passie niet onder stoelen en banken schuiven.

Het op doen van nieuwe ideeën, het lekker shoppen en het delen van enthousiasme onder der overige exposanten en bezoekers behoort tot de mogelijkheden tijdens de beurs. Volop creativiteit op het gebied van 3D kaarten, papier en karton, knipvellen, stempels, scrapbooking, handlettering  en Encaustic Art. Daarnaast natuurlijk ook volop aandacht voor schilderen, tekenen, haken, breien en quilten.

Dit alles zal door middel van pleinen gepresenteerd worden en zullen er diverse demonstratie en leuke workshops gegeven worden die hierbij aansluiten.

Naast alle creativiteit biedt de beurs Hobby & vrije tijd ook ruimte voor de modelbouw, hierbij denkend aan alles ter Land, ter Zee en in de Lucht. Een groot vlieggebied, vaarvijver en wegennetwerk zullen bij deze segmenten centraal staan.

Dat sporten een hobby is wisten we natuurlijk al lang. Wij brengen een aantal niet voor de hand liggende sporten onderdak in één van onze hallen tijdens de beurs. Hier kunnen we skaten in de half pipe, klimmen op een klimwand, suppen in een water bassin, beachvolleybal  op een heus veld, skiën op een baan en nog vele uitdagende sporten meer.

Kortom een uitje voor jong en oud met voldoende activiteit en aanbod voor iedere hobbyist.

Openingstijden:
Vrijdag 9 november: 13.00 – 22.00 uur
Zaterdag 10 november: 10.00 – 18.00 uur
Zondag 11 november: 10.00 – 18.00 uur

Tickets:
Online tickets: € 6,50
Tickets aan de kassa: € 8,50
Kinderen t/m 12 jaar gratis

WTC Expo Leeuwarden
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Kijk voor meer informatie op de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in