Update Crea College 2020

0
254

UPDATE: helaas zijn beide edities van Crea College in 2020 geannuleerd. Je kan dus geen kaartjes kopen voor dit evenement. Meer informatie over de annulering van Crea College vind je op www.crea-college.nl.

 

 

 

 

 


Crea College is het creatiefste event in Gorinchem en omstreken! Dit creatieve feestje vindt plaats op 31 januari & 1, 2 februari 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Hier vind je alles over de laatste trends op hobby gebied, doe je nieuwe DIY-inspiratie op en kun je genoeg inkopen doen om thuis weer aan de slag te gaan.

Een must-see voor elke creatieveling
Crea College is voor iedereen met een interesse in creativiteit. Alle hobby’s zijn hier te vinden; van handlettering tot handwerken, van kaarten tot kralen en nog heel veel meer. Ben jij een fervente hobbyist en brei je al jaren? Dan zul je je waarschijnlijk snel thuis voelen op dit event, waar je inkopen kunt doen bij alle bekende merken en inspiratie op kunt doen voor je nieuwe project. Ook als je net om de hoek komt kijken en misschien wel op zoek bent naar een nieuwe, creatieve hobby is Crea College helemaal wat voor jou. Bekijk wat demonstraties, woon een workshop bij en koop je eerste materialen voor je eigen project.

Workshops & Demo’s
Tijdens dit creatieve dagje uit kun je niet alleen eindeloos langs de stands en kramen struinen om lekker te snuffelen tussen alle spulletjes, maar je kunt ook allerlei leuke workshops volgen. Tijdens deze workshops leer je de nieuwste technieken op het gebied van jouw favoriete hobby. Je kunt je natuurlijk ook alleen verwonderen over de kunst van anderen door een aantal demonstraties bij te wonen. Hou de website van Crea College in de gaten voor het laatste nieuws over alle workshops en demonstraties op het event.

Speciaal voor Aan de Haak-fans: Gebruik kortingscode AHCC2020 en ontvang € 1,50 korting op je tickets!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in