Ludyk: voor ieder kind dat een verlies heeft geleden

0
1109

In Aan de Haak 16 lees je het haakverhaal van Ludy Hoogeveen, eigenaar van LUDYK Therapeutisch Proceswerk. Ze werkt met mensen, groot en klein, op het moment dat het leven pijn doet. Pijn kun je in alle levensfasen hebben en meestal gaan daar verlieservaringen aan vooraf. Momenteel richt Ludy zich op verlieservaringen bij kinderen en start ze in Bergen op Zoom in Het Getij met een rouwgroep voor kinderen: Kind & Verlies.

“Tijdens mijn onderzoek, hoe met kinderen over rouw en verlies te kunnen praten en delen, stuitte ik op het vrije patroon van een zorgenvriendje dat oorspronkelijk van Monique Kwakernaat is. Aangezien haken een van mijn hobby’s is, raakte ik er direct door geïnspireerd en mijn eerste popje haakte ik voor Yaqout, mijn Marokkaanse zorgkindje. Zij verloor in februari haar vader. Ik wilde voor haar een popje haken dat haar troost kon bieden. Zo werden zorgenvriendjes troostvriendjes.”

Ben jij ook een enthousiaste haakster en wil je voor Kind & Verlies een zorgenvriendje haken? Of ken je zelf een kind waar je zo’n popje voor wil haken? Neem dan via de website van LUDYK contact op met Ludy Hoogeveen. Of bel: 06-14679548. Lees het hele verhaal in Aan de Haak 16!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in