NIEUW VAN DURABLE: Cosy extra fine en Cosy fine NEON

0
235

Durable Cosy extra fine

De Durable Cosy familie is uitgebreid met het zachte en lichte Durable Cosy extra fine. Een nieuw garen met dezelfde eigenschappen als het populaire Cosy fine, met een langere looplengte van 180 meter op een bol van 50 gram.

Durable Cosy extra fine is in 39 kleuren verkrijgbaar en zijn afgestemd op de kleuren Cosy en Cosy fine. Cosy extra fine is breed toepasbaar in verschillende projecten door haar zachtheid, moderne kleuren en stekenverhouding.

Specificaties: Gewicht: 50 gram, looplengte: 180 meter, samenstelling: 58% katoen – 42% polyacryl, advies naalddikte: 3,0 – 4,0 mm

Durable Cosy fine NEON


 

 

 

 

Een blitse uitbreiding van Cosy fine met vier neonkleuren! Met neon pink, yellow, green en orange zijn er vier fluoricerende accentkleuren bijgekomen. Gebruik ze in combinatie of als hoofdkleur in jouw projecten.

De neonkleuren hebben dezelfde eigenschappen als de andere 62 kleuren van Cosy fine. Heerlijk zacht en breed toepasbaar in vele verschillende projecten als kleding, home deco accessoires, knuffels en meer.

Specificaties: gewicht: 50 gram, looplengte: 105 meter, samenstelling: 58% katoen – 42% polyacryl, advies naalddikte: 4,0 – 4,5 mm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in