Werkjes in uitvoering

en genoeg tijd om ze af te ronden.

0
500

Een beetje extra tijd doet wonderen voor je to-do list of ben ik de enige die alle werkjes-in-uitvoering één voor één ziet veranderen in afgeronde projecten? Mijn werk gaat gewoon door, maar door minder sociaal contact heb ik meer tijd over om te haken en dat heb ik de laatste tijd dus ook flink gedaan.

Allereerst heb ik in de maand mei ook meegedaan aan AmiguruMAY 2020. Hier is in een eerdere blog al het een en ander over uitgelegd dus ik zal hier alleen een paar foto’s plaatsen ter inspiratie. Op mijn Instagram vindt je nog veel meer inspiratie, patronen en nog veel meer.Ducky het eendje  Verder heb ik mijn website aangepast. Patronen geschreven en ook een aantal ge-update.

Op dit moment ben ik bezig met een nieuw patroon voor Aan de Haak (de kerstspecial). Tja, je kunt niet vroeg genoeg beginnen. Maar het patroon blijft nog een tijdje geheim. Een aantal projecten die ik recent heb afgemaakt zie je hieronder. Onder andere het beren patroon in een bruine beer, ijsbeer en pandabeer editie. Een baby eendje en een papegaai. Binnenkort ook de koala, speciaal voor jullie zegt ie hier al even hallo. Ik vind ‘m zo leuk. Genoeg om me bezig te houden en inmiddels heb ik al een aantal nieuwe projecten opgestart. Het aantal werkjes-in-uitvoering moet wel gelijk blijven, toch?

Koala beerBeerPolly de papegaai patroon

Verder staat er ook nog een patroon van Marjolein, een mede blogger van Aan de haak op mijn to-do lijstje. Ik vind deze Monstera mini’s geweldig en heb nog een aantal restjes groen katoen liggen om ze uit te proberen. Leuk als plantje inderdaad, maar ik heb er andere plannen mee. Mijn eigen kleine jungle. Als ik dan toch niet op vakantie ga, maak ik zelf toch een mooie bestemming? Het patroon staat trouwens op haar website!

Monstera plantje

Ik ben benieuwd hoe het met jullie werkjes-in-uitvoering gaat. Heb je net als mij ook wat meer tijd en wordt het lijstje korter of mis je juist de inspiratie om het haken op te pakken en focus je liever op andere dingen?

Groetjes,

Diana

Vaemkes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in